Valuutat :
Etusivu ::  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Palata Politiikka

Olemme sitoutuneet täydellisen tyytyväinen. Ennen kuin nautit helppoa palauttaa tai vaihtaa velvollisuus ota meihin yhteyttä palaavista toimitusosoite ennen kohteet takaisin. Ota lähettää kaikki kohteet takaisin meille tulee olla alkuperäisessä kunnossa ole kulunut, esimerkiksi muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit määritetty.

2 Kaikki tilatut tuotteet ovat oikea kohteet nostat here.We luvata teille oikeassa järjestyksessä paketti. Joten kun palaamme oikea kohteet palautusta: reklamaatiotuotteet sovelletaan 20% istutuksia maksu. Toimitus-ja käsittelykulut ei palauteta.

Epäonnistunut tai Väärä Toimitus

Asiakkaille, jotka eivät saa pakettisi sisällä kokonaissummaan toimitusaika, tarkista paikallisen postin suoraan oman seuranta-numero tai muu voimassa oleva todistus ja tilaustiedot kopio, että voit kun kirjautuminen rekisteröidyn tilin Tulosta sivuillamme.

Vaihto

1 Hyväksymme vaihto eri kokoa tai väriä 30 päivän kuluessa alkuperäisen tilauksen lähettämistä päivämäärää. Ota yhteyttä meille Order ID ja yksi tiimimme jäsenistä auttaa you.If haluat vaihtaa kohteen eri tyylillä, teidän olisi pitänyt palauttaa kohteita ja tuo meille hallita muita tyylin haluat vaihtaa, mutta tee meille hinta suljettu saappaat, antaa enemmän kuin 5,0 dollaria maksu.

Teemme kaikki ponnistelumme, jotta saat paketin ajoissa, mutta emme ole vastuussa palvelun kauttakulku kertaa aikaa. Transit tarjoavat harjoittajien käytettävissä ja voi vaihdella paketti ja määräpaikka erityisesti ruuhka-aikoina. Jos et asettaa määräajan toimitus jätä viesti tilattaessa tai ota yhteyttä ensin ja jos paketti ei saavu ajoissa se ei ole tekosyy tilauksesi. Peruuta vastuu häviämisestä tai viivästymisestä tai ylimääräiset kustannukset heijastuvat sinulle, jos olet tehnyt mitään virheitä toimitusosoite täytettäessä lomakkeita ostaa.

Palata Politiikka

Olemme sitoutuneet täydellisen tyytyväinen. Olet syyllistynyt meidät takaisin ennen lähettämistä eriä. Kaikki tuotteet lähetetään takaisin meille tulee olla alkuperäisessä kunnossa, ei ole kulunut, muuttaa tai pestä, jossa kaikki tagit kiinni yhteyttä.