Valuutat :
Etusivu ::  Yksityisyyssuoja

Yksityisyyssuojatiedote

Sitoutumisensa asiakkaan yksityisyyden
Asiakkaiden tietosuoja on meille tärkeää . Yksityisyyden suojaamiseksiSeuraava ilmoitus kertootietoja keräämme , kuinka sitä käytetään , miten se on , ja miten ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää .
Mitä tietoja kerätään :
Osanatilausta ,seuraavat tiedot kerätään asiakkailta :
Soita Shipping / laskutusosoite Sähköpostiosoite Puhelinnumero Credit / Debit Card Information .

Agent politiikka

Yrityksemme tarjoaa nytkattavan palvelu toimii ja kehittää yhdessä teidän kanssanne , kutentuote palvelua ja neuvontaa laajennus ,yksityiskohtaisemmin seuraavassa:

1 fastly ja tehokkaasti . Nyt voit saadatuotteen agentti yhtiömme , ja ostaa meidän kypsä tuote verkkosivuilla halpa hinta 300USD . Sitten voit avata owm äskettäin verkossa myynnissä! Ja yritys olisi asetettava etusijalle Previde suosittelettepalveluntuotteen vapaasti laajennus , jotta voit voittaaensimmäisellä käyttökerralla !
Miten tietoja käytetään , keräämme tietoja alkua , yhteystiedot ostaja tilauksia käytetään, kun heillä on kysymyksiä tai lähettää sähköpostia erikoistarjouksia .

2 Pitääkseenpäivittää tuotteen , suosittelemme että kaikkitavaratMyynti sivusto , meille. Me huomaisi yhteyttä sähköpostitse tai TEL noinpäivityksenuusia tavaroita . Sillä välin, jos sinulla onkysymysuuden tuotteen tai markkinoille vain palautetta ja yhtiömme hengen huoneen vuorokausihintoja vastausta suoraan .

3 Vahva logistista tukea järjestelmän ja työskennellä yhdessä tehtaan , tee meille hyvin varmasti , että vähittäiskaupan palvelut tavaroita. Samaan aikaan, kun siirrosta , meidän yhtiö tarjoaisi ovelta ovelle ja pudota merenkulku palvelua vapaasti .

4 vähittäishinnat paikallisten ja tukku tuotteidemme hinnat asetetaanperusta myynnin . Yleensä meillä on30 %: n alennuksen tehdä perusteella , määrä on etuuskohtelusopimuksilla .

5 verkkosivuilla aineet voivat olla ,vapaus valitamaksutavan , joka riippuu käytännön tilanteesta javahvaa teknistä tukea meidän yritys kehittää , valita . Laajentaa liiketoimintaa moduuli online-maksut

6 Yhtiömme takaa . Koskientilauksia jälkeen 2 päivää synnytyksen jälkeen , jaluettelo kaikista tilauksista seuranta numero ,reaaliaikainen seuranta on verkossahetkitavaroiden määräpaikkaan, 7-9 päivää .